Esik a forint, megint 312 felett az euró

A zloty és a cseh korona visszagyengüléséhez már csatlakozott a forint.
NAPI Online, 2009. március 5. csütörtök, 13:26
Fotó:

Miközben a lengyel és a cseh deviza tegnapi erősödése hidegen hagyta a forintot, addig az a fordulat, amelyben a zloty és a korona is a szerda délelőtti szintekre gyengült vissza, már lejtőre küldte a hazai fizetőeszközt.

A tegnapi, 312,70 forintos csúcsot megközelítve 312,30 volt az euró jegyzése negyed kettőkor, miközben a dollár egysége 248,70, a svájci franké 211,20 forinton állt.

A piacon nincs sem kirívó forgalom, sem pánik - számolt be a fejleményekről az ING Bank devizaüzletágának vezetője.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK