A Magyar Telekom 0,5 százalékkal 924, a Richter 0,1 százalékkal 38 000 forintra drágult, miközben a Mol 0,7 százalékkal 22 940 forintra, az OTP pedig 1,4 százalékkal 9533 forintra esett. A parketten rendkívül alacsony volt a forgalom, csupán két részvény kötésértéke haladta meg az egymilliárd forintot. A nap nyertese a Genesis volt 20 százalékos drágulással.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!