Esik az OTP, zuhan az E-Star

Egy százalékkal esik az OTP árfolyama a Budapesti Értéktőzsdén, folytatódik az E-Star vesszőfutása a parketten.
NAPI, 2011. május 20. péntek, 13:17
Fotó:

A BUX index stagnálást mutat röviddel egy óra után, 22 829 ponton áll. Az OTP részvényei egyszázalékos mínuszban járnak, 5955 forinton. A Richter hasonló mértékben erősödik, az utolsó kötések 36 190 forinton születtek a gyógyszeripari részvényre. Az Egis 160 forinttal lett olcsóbb, 18 990 forint. A Magyar Telekom is enyhe pluszban jár, 535 forinton ez egy forinttal haladja meg a csütörtöki záróértéket. A Mol 22 950 forinton stagnál.

Nem fogynak az eladók az E-Star piacán, a részvények 6 százalékos mínuszban járnak 10 248 forinton. A forgalom nagyon alacsony, a kereskedés több mint felének eltelte után alig 4,1 milliárd forintnyi részvény cserélt gazdát az azonnali piacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK