Esik Budapest

Mínuszban indította a napot a Budapesti Értéktőzsde.
NAPI, 2013. február 21. csütörtök, 09:48
Fotó: Napi.hu

A szerdai esést folytatta csütörtökön is a BUX, a kereskedés első 45 percét követően ugyanis 1,07 százalékos mínusz volt kénytelen elkönyvelni a piac. A visszaesést az OTP vezeti több mint 2 százalékkal, de a blue chipek mindegyike a negatív tartományban tartózkodik: a Mol 0,56, a Magyar Telekom 0,26, míg a Richter 0,69 százalékot vesztett értékéből. A forgalom visszafogott, az OTP részvényeivel 1,7 milliárd forint értékben kereskedtek már ekkor, míg a második helyen a Magyar Telekom található 100 millió forinttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK