A vezető részvények alacsony forgalomban gyengültek az előző napi záráshoz képest. A Mol részvényei estek a legnagyobbat, 2,23 százalékkal 14 255 forintra, 1,6 milliárd forintos forgalomban. A másik nagy vesztes a Richter volt, amely 1,2 milliárd forintos forgalomban 1,8 százalékkal 4361 forintra esett. Az OTP papírjai 0,4 százalékot vesztettek értékükből, így 5600 forinton zártak 3,5 milliárd forintos forgalom után. A Magyar Telekom 1 százalékos gyengüléssel 400 forinton zárta a napot, a forgalma 311,2 millió forint volt.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!