Esősen indult a nap Amerikában

A vezető New York-i tőzsdeindexek jelentős gyengüléssel nyitottak kedden; a befektetők a magyar idő szerint négykor publikálandó lakáspiaci adatot várják.
NAPI, 2010. augusztus 24. kedd, 15:53
Fotó:

A kereskedés első húsz perce után a Dow Jones ipari átlagindexe 1,1 százalékkal, több mint száz ponttal, az S&P 500 mutató 1,3, a Nasdaq pedig 1,4 százalékkal állt hétfői zárószintje alatt.

A hangulatot továbbra is az amerikai és globális gazdaság miatti aggályok határozzák meg, amin ezúttal a céges fölvásárlásokról szóló hírek sem változtattak.

A gyengülés gyakorlatilag általános, az árupiacon a nyersolaj jegyzése 72 dollár alá süllyedt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK