Esősen indult a nap Budapesten

Egyelőre viszonylag mérsékeltebb mínuszok vannak a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2011. augusztus 2. kedd, 09:13
Fotó:

A rekordszintre dráguló svájci frank és a kedvezőtlen nemzetközi hangulat megtette a hatását a BÉT-en is, a BUX index közel egy százalékkal esik nyitást követően és 20 929 ponton jár. Az OTP 1,4 százalékkal lett olcsóbb, 5186 forint, a Mol 170 forinttal esett 19 630 forintra. A Magyar Telekom 4 forinttal lett olcsóbb, 531 forint, a Richter 200 forinttal ér kevesebbet, 36 800 forinton születnek rá kötések. A gyorsjelentésével tegnap piaczárás után előrukkoló Rába árfolyama másfél százalékkal lett alacsonyabb, 750 forintot ért nyitás után a részvény.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK