Estek a hozamok

Nagyrészt estek a hozamok a szerdai másodlagos állampapírpiacon.
NAPI, 2013. február 13. szerda, 14:23
Fotó: Napi.hu

Egyedül a három éves diszkontkincstárjegyek hozamai stagnáltak, a többi papírnál 3-11 bázispontos esést regisztrált az Államadósság Kezelő Központ. Mindezek következtében 5,16 és 6,34 százalék között mozognak a referenciahozamok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Vote, 2013.02.13 14:32

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html