Estek a hozamok

Az összes hozam esett a keddi másodlagos állampapírpiacon.
NAPI, 2013. június 4. kedd, 14:28

Amíg a diszkontkincstárjegyeknél 1-2 bázispontos, addig a államkötvényeknél ennél jóval nagyobb 10-23 bázispontos visszaesést regisztrált kedden az Államadósság Kezelő Központ. Ennek megfelelően 4 és 5,72 százalék között szóródnak a referenciahozamok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

szkitaati, 2013.06.04 16:02

Még mindig sok,....folyik a kifosztás a Mátrix által...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html