Este fél nyolc előtt az euró egysége 267,90, a dolláré 1887,70, a svájci franké pedig 220 forint volt. Az euró − a vegyes európai és amerikai makroadatok közepette − a megelőző napi veszteségeket követően erősödött a dollárhoz képest (péntek kora este 1,4273-nál járt), miután a piac kedvezően értékelte Görögország megszorítási törekvéseit. Ebben az sem okozott változást, hogy a péntekre összehívott athéni válságtanácskozás eredménytelenül zárult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!