A Nikkei 1,3 százalékos erősödésében az amerikai parketteken látott optimizmus, illetve a bankszektor játszotta a főszerepet. A mutató végül 14 075,96 ponton zárt, ilyen szinten utoljára 2001 május 22-én állt az index. A szélesen merítésű Topix a Nikkeit meghaladó 1,4 százalékos emelkedés adott elő a mai kereskedésben, az 1494,99 pontos végeredmény a legmagasabb érték a 2000. október 6-a óta.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!