Megremegett a forint

Gyengült kissé a forint a főbb devizákkal szemben kedd reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
Domokos László, 2020. október 6. kedd, 07:55
Fotó: Getty Images

Az eurót 360,75 forinton jegyezték kedd reggel fél nyolckor, szerény emelkedéssel a hétfő esti 360,39 forintos jegyzéshez képest.

Hasonló mértékben emelkedett a dollár és a svájci frank jegyzése is kedd reggelre. A dollárt 305,99 forinton jegyezték 305,76 forint után, a svájci frankot pedig 334,49 forinton 333,97 forint után.

A forint kedd reggeli árfolyamán az év eleje óta az euróval szemben 9 százalékkal, a dollárral szemben 3,5 százalékkal, a svájci frankkal szemben pedig 9,7 százalékkal gyengült - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK