Kedden a forint az euróval szemben 0,5 százalékkal, a dollárral szemben 0,6 százalékkal, a svájci frankkal szemben pedig 0,7 százalékkal gyengült.

A kedd estére elért árfolyamhoz képest szerda reggel hét órára a forint az euróval és a svájci frankkal szemben 0,01 százalékkal gyengült, a dollárral szemben 0,02 százalékkal erősödött.

QP | Quality Placement

Az eurót a kedd esti 348,77 forint után 348,81 forinton jegyezték szerda reggel hét órakor. A dollár jegyzése 286,44 forintról 286,38 forintra csökkent, a svájci franké 319,37 forintról 319,41 forintra emelkedett.

Szerda reggeli árfolyamán a forint 0,9 százalékkal áll gyengébben hétfői kezdő heti árfolyamánál. A dollárral szemben 0,7 százalékkal, a svájci frankkal szemben pedig 1,0 százalékkal gyengült a héten.

A hónap eleji kezdéshez képest 0,5 százalékkal áll gyengébben a forint az euróval szemben, 0,8 százalékkal gyengébben a dollárral és 1,1 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

Az év eleje óta a forint 3,8 százalékkal erősödött az euróval, 3,5 százalékkal a dollárral és 4,8 százalékkal a svájci frankkal szemben - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!