Az euró jegyzése szerda reggel hét órára 371,83 forintra csökkent az előző esti 372,18 forintról, a dollár jegyzése 343,79 forintra ment lejjebb 344,95 forintról, a svájci frankot pedig 361,54 forinton jegyezték szerda reggel a kedd esti 363,43 forint után.

Az euróval szemben 0,1 százalékkal, a dollárral 0,3 százalékkal, a svájci frank ellenében és 0,5 százalékkal erősödött a forint.

A hétfő reggeli kezdéshez képest szerda reggeli árfolyamán a forint 1,1 százalékkal áll erősebben az euróval és a dollárral szemben és 1,8 százalékkal erősödött a svájci frank ellenében.

Április eleje óta gyengült a forint, 1,2 százalékkal az euróval, 3,6 százalékkal a dollárral és 0,5 százalékkal a svájci frankkal szemben.

A forint az idén márciusban érte el történelmi mélypontját mindhárom devizával szemben. Azóta 7,0 százalékkal erősödött az euróval, 6,6 százalékkal a dollárral és 9,4 százalékkal a svájci frank ellenében - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!