Az euró jegyzése a szerda esti 399,74 forintról 398,68 forintra csökkent csütörtök reggel hét órára, a dollár jegyzése 391,40 forintról 389,96 forintra ment lejjebb, a svájci frankot pedig 402,48 forint után 402,20 forinton jegyezték.

Csütörtök reggeli jegyzésén a forint 0,6 százalékkal áll erősebben a hét eleji kezdésnél az euróval, 1,9 százalékkal erősebben a dollárral és 1,2 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

A júliusi kezdéshez képest 0,6 százalékkal áll gyengébben az euróval, 3,1 százalékkal gyengébben a dollárral és 1,6 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben - írt az MTI.

Az MNB ma kilenckor közli az újabb heti betéti tender kamatát.

Szerdán - négy nap erősödés után - gyengült a forint árfolyama, de napi mélypontján az 50 napos mozgóátlag (396,4 forint) alatt is járt. Ez az elsődleges támasz. A technikai mutatók továbbra is csökkenést mutatnak, így a rövid távú trend még a forint erősödés irányába áll - írták a Raiffeisen elemzői.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!