A Dow Jones IA, az S&P 500 és a Nasdaq 0,1-0,4 százalékkal gyengült a kereskedés első etapja után.

A befektetőket óvatossá tették a hétvégi európai választások eredményei, amelyek a megszorítást támogató erők elutasítását hozták Francia- és Görögországban.

Az árupiacon a nyersolaj folytatta az előző hétvégén indult lejtmenetet, a fekete arany irányadó határidős jegyzése 2 százalék körüli mínuszban 97 dollár alá, négyhavi mélypontra csúszott kora délután, míg az arany is enyhe mínuszban, 1635 dollár körül forgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!