Az 1 és 2 százalékos növekedést felmutató vezető nyugat-európai indexek ellenére a BÉT nyitás után tíz perccel 22 352 ponton állt, ami 0,7 százalékos mínuszt jelentett. Az összes vezető részvény süllyed: a Magyar Telekom 1,2 százalékkal 822, a Mol 1 százalékkal 20 700, az OTP 0,4 százalékkal 7255, a Richter pedig 1 százalékkal 33 555 forintig hanyatlott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!