A kontinens mindhárom vezető piaca erősödéssel kezdte a hetet, London 0,21, Párizs 0,28, Frankfurt pedig 0,33 százalékot fogott nyitásban. A kisebb piacok sem tértek el ettől a trendtől. Az ötödik perc végén hasonló pályát mutattak a görbék, Stockholm azonban fordult és 0,12 százalékos veszteséget mutatott. A többi kisebb börze 0,2-0,3 százalékos erősödésben volt ekkor, a nagyok pedig a nyitáskor tartották a nyitáskori nyereséget.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!