A tegnapi zárásban elért nyereségek másfél-két perc alatt elolvadtak, s a harmadik perc végére csak a Footsie tudott megmaradni a 0-0,04 százalékos plusz mezsgyéjén, a többi index negatívba esett. A CAC 40 0,14 százalékos veszteséget produkált - amit később kissé csökkentett -, a Dax pedig 0,16 százalékos mínuszt hozott össze. Hasonló pályát futottak be a kisebb piacok - Amszterdam, Stockholm - is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!