Minden jelentősebb európai tőzsde nyeresében állt az első perc végén, és ezt az irányzatot meg is tartották. A piacok tisztes erősödést mutattak, London 0,16, Párizs 0,35, Frankfurt pedig 0,32 százalékos nyerésben volt az első öt perc után. Hasonló trendet követtek a kisebb piacok is Amszterdam 0,31, Stockholm 0,2 százalékkal állt magasabban, mint a hétfői záróérték.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!