A DAX-ot a robusztus eredménynövekedést elért Siemens, illetve a befektetőket kedvezőbb kilátásokkal kecsegtető Infineon húzták fel. Párizsban az Alcatel volt a nap sztárja, míg a Bouygues annak nyomán esett, hogy bejelentette: kiszáll a francia UMTS-tenderből. Az újabb kedvezőtlen amerikai makroadat tovább erősítette az eurót a dollárral szemben, s az európai fizetőeszköz árfolyama jelenleg 93,10 centen áll.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!