Európa egy része vörösben

Vegyes árfolyamindexekkel indult a kereskedés hétfőn a főbb európai értékpapírpiacokon.
Dzindzisz Sztefan, 2018. május 14. hétfő, 09:35
Fotó: Napi.hu

A páneurópai FTSE Eurofirst 300 index 0,01 százalék csökkenéssel, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,01 százalék emelkedéssel kezdte a hétfői kereskedést - írja az MTI.

Londonban nem változott nyitáskor az FTSE-100 index, a frankfurti DAX index 0,04 százalékkal emelkedett, a párizsi CAC-40 index 0,14 százalékkal nyitott alacsonyabban. Madridban 0,04 százalékkal magasabban, Milánóban 0,04 százalékkal alacsonyabban kezdett a tőzsdeindex. (Újra éves mélypontja közelében a forint.)

Fotó forrása: StockSnaps-fotó

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK