Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A fontosabb mutatók közül az FTSE 0,76, a DAX 0,77, míg a CAC-40 0,92 százalékkal emelkedett.

A hangulaton nem sokat módosított, hogy a ZEW konjunktúra indexe a vártnak megfelelően 44,5 pontra esett a februári 45,1-es értékről.


Az autógyártók közül a Daimler 0,5, míg a Renault 1,9 százalékkal emelkedett arra a sajtóértesülésre, hogy a két cég kölcsönösen tíz százalék alatti tulajdonrészt szerezne egymásban. A megállapodás azonban azóta elúszni látszik.


Aránylag jól teljesítettek a pénzügyi szektor  szereplői is, a Deutsche Bank 2,1, míg a KBC japán üzletágát felvásárolni tervező a BNP Paribas 0,7 százalékkal kerültek feljebb.


A Royal Bank of Scotland 10 milliárd fontos mérleg átstrukturlási trveire 2,25 százalékkal emelkedett árfolyama.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!