A vezető európai börzék kis erősödéssel kezdték a kereskedést. Az ötödik perc végén a Footsie 0,08, a Dax 0,14, a Cac 40 pedig 0,14 százalékos vastagodást mutat. A kisebb piacok hasonló pályán mozognak, kivéve az amszterdami Aex-et, amely 0,13 százalékos veszteségben volt. A stockholmi Omx 0,31, a milánói Mib 0,11, a spanyol Ibex pedig 0,04 százalékkal javult.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!