Európa esik

Egy perccel a nyitás után markáns esésben van Európa, a DAX 0,98, a CAC-40 1,44 százalékos veszteséget mutat. A kisebb börzék követik a trendet, Stockholm 0,57, Zürich 1,18 százalékot veszített. a nyitás előtti várakozások esést jósoltak a gyógyszergyártók - a Glaxo SimthKline, illetve az amerikai Merck - és a mobilgyártók - a Nokia és az Ericsson - gyenge szereplése miatt.
Molnár Csaba, 2002. június 12. szerda, 09:08

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK