Párizsban a technológiai papírok árfolyamát negatívan befolyásolták az USA gazdaságának lassulására vonatkozó aggodalmak, ám a vártnál jobb harmadik negyedéves GDP adat megjelenésével megfordult a trend. Jól szerepeltek a defenzív részvények: a Carrefour és a L’Oreal például több mint 2 százalékot erősödött. A Renault árfolyamának nem tettek jót a törökországi krízisről érkező hírek, hiszen az autógyártó jelentős ottani gyártókapacitásokkal rendelkezik. A londoni börzén a bank- és tech-papírok gyengültek a leginkább, ugyanakkor a kiskereskedelmi és közszolgáltató cégek – főleg defenzív jellegük miatt – erősödni tudtak.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!