Európa kivár

Nem mozdultak el lényegesen a vezető nyugat-európai részvényindexek a nyitást követően.
Kosztolányi Bálint, 2010. szeptember 14. kedd, 09:25
Fotó:

Bizonytalanság jellemzi az európai piacokat a tegnapi nagy rally után nem tudni milyen irányt vesznek a tőzsdék. A változatlan árakon a nap folyamán nyilvánosságra kerülő német Zew bizalmi index és az eurózóna júliusi ipari termelési adatai hozhatnak változást.

A kereskedés elején a londoni FTSE-100, a francia CAC-40 és a franfurti DAX is kevesebb, mint 0,1 százalékot mozdult el tegnapi záróértékéhez képest, mind a három index felfelé. A nap nyertese eddig a Morgan Stanley által feljebb minősített francia Suez, mely ennek hatására 2,5 százalék körüli erősödést produkált.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK