Európa lityegve indult

Csinos kacskaringókat vettek az európai piacok az első öt percben.
Molnár Csaba, 2006. november 28. kedd, 09:12
Fotó:

Nemigen tudták, merre is induljanak a kontinens börzéi, az elején Párizs kivételével mindenki bukóban volt, a nyitó veszteség mértéke azonban sehol sem érte el a 0,2 százalékot. Az ötödik perc végére minden megváltozott, Stockholm és Madrid kivételével mindenhol pozitívba fordult az irányadó mutató, bár a nyereségek sem jutottak túl a 0,2 százalékon. A skandináv OMX 0,33, a spanyol Ibex pedig 0,07 százalékos veszteségben állt. Ezzel szemben a Footsie 0,08, a CAC-40 0,08, amszterdami AEX 0,18, a milánói Mib 0,16, a frankfurti Daxli pedig 0,05 százalékkal ment.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK