Európa masszívan felfelé tart

Az európai tőzsdék átmentették a tegnapi erősödést mára, és minden piacon nyereséggel indult a kereskedés. Az FTSE-100 3,6 pontos nyereséggel nyitott csütörtökön, és néhány pillanat múlva 0,2 pont, 8-10 perccel később pedig már 29,3 ponttal, 0,56 százalékkal ment. A DAX nyitáskor 7,06 pont nyereséget mutatott, néhány pillanat múlva 31,62 pont nyerésben volt, tíz perc után pedig 1,44 százalékkal erősödött. A CAC-40 nem sokkal nyitás után 0,76 százalékkal volt vastagabb.
Molnár Csaba, 2001. november 15. csütörtök, 09:17
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK