A Footsie az első percekben még 0,02-0,03 százalékkal legyezett a zérus körül, majd stabilan lefelé fordult, s öt perc után 0,2 százalék körüli veszteséget mutatott. A párizsi és a frankfurti index élből negatívban kezdett, hasonlóan az amszterdamihoz. Stockholm egy ideig a nulla szinten tartotta magát, majd lefordult, hogy aztán ugráljon kicsit a zöld és a piros zóna között. A vezető papírok tíz perc után 0,13-0,2 százalék közötti buktában álltak.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!