Kis mozgásokat mutattak a grafikonok az európai indexek nyitását követően, először - eltekintve a CAC-40 negatív nyitóértékétől, ami gyakorlatilag azonnal átfordult - enyhén felfelé nyitottak a fő indexek. A Footsie 0,05 és 0,12 százalék, a DAX 0,07 körül, a párizsi index pedig 0,06-0,19 százalék között legyezett. Később a frankfurti mutató lefelé fordult és 0,07 százalékos esést is „elért”. A kisebb piacok közül Stockholm jó ideig változatlan volt, majd felfelé mozdult, Amszterdam stabilan erősödik.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!