Európa pirosban

Gyenge, mínuszos kezdés után vegyesen, többnyire veszteséggel fejezték be a kereskedést a főbb európai tőzsdeindexek pénteken.
MTI-Eco, 2014. május 2. péntek, 17:58
Fotó: Reuters

A nem hivatalos adatok szerint a zárás idején, fél hatkor a frankfurti DAX index 0,55 százalékos, a párizsi CAC-40 index 0,73 százalékos veszteséget, a londoni FTSE-100 index 0,17 százalékos nyereséget mutatott.

A legnagyobb tőkeértékű euróövezeti vállalatok részvényeit követő indexek közül az Euro Stoxx 50 0,60 százalékkal, az FTSE Eurofirst 300 0,47 százalékkal gyengült pénteken.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK