Európa: semerre, de inkább lefelé

Határozott irány nélkül, de inkább gyengülésnek indultak az európai piacok.
Molnár Csaba, 2006. március 21. kedd, 09:16
Fotó:

Nyitásban vegyes volt a kép, utána inkább lefelé mozdultak az európai indexek. A Footsie élből 0,07 százalékos eséssel indult, ezt később 0,1 százalék alá tornászta, a CAC 40 ugyancsak enyhe - 0,03 százalékos - eséssel kezdte a napot, később ezt egészen 0,19 százalékig húzta. A Daxli eleinte tartotta magát a pozitív tartományban, ám a hetedik perc környékén Frankfurt is elesett. A kisebb piacok közül Amszterdam is felfelé indult, majd visszafordult, Stockholm pedig eleve eséssel kezdett. Az első tíz perc végére mindenhol a piros nyíl mutatta az irányt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK