Úgy tűnik, az Enron-botrányt követően európai befektetőknek is lehet okuk aggódni a társaságok számviteli gyakorlata miatt: az Alcatel árfolyamát pénteken az küldte meredek lejtőre, hogy a francia társaság ex-vezérigazgatója, Pierre Suard kedvezőtlenül nyilatkozott volt cége könyvelési ügyeiről. Míg a CAC-40-t a France Télécom is jócskán gyengítette, Londonban a Lloyds volt az egyik legnagyobb vesztes, miközben a Footsie esését jórészt az olajpapírok fékezték.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!