Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Frankfurtban a BASF számottevően veszített értékéből, annak ellenére, hogy a társaság 11,2 százalékkal 10,36 milliárd euróra növelte július és szeptember közötti árbevételét A Henkel erősödni tudott, miután a társaság árbevétele 13,2 százalékkal 3,14 milliárd euróra emelkedett a negyedévben, elemzők 3 milliárdot vártak. A svájci Credit Suisse papírjai jelentősen emelkedtek, miután a társaság a tavalyi hasonló értéknél 42 százalékkal magasabb, 1,9 milliárd svájci frankos nettó profitról számolt be a harmadik negyedévben. Az elemzők ezzel szemben csak 1,513 milliárd frankos profitot vártak. A Deutsche Telekom bejelentette, hogy három év alatt 32 ezer fős leépítést tervez a társaság. A leépítéstől 3,3 milliárd eurós megtakarítást várnak: az intézkedés elsősorban a vállalat T-Com nevű vezetékes szolgáltatási részlegét érinti. A londoni footsie 0,27 százalékkal, a frankfurti DAX 0,66 százalékkal erősödött, míg a párizsi CAC 40 0,12 százalékkal került lejjebb.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!