Európában csak London gyengült

Az FTSE 5 840,30 ponton (-0,53 %), a CAC-40 5 424,43-on (+0,51 %) fejezte be a napot, a DAX pedig 6 135,89-en (+1,39 %) zárt. A londoni indexet – a bankok ellenében – a technológiai és a távközlési papírok húzták le. A frankfurti tőzsdének az SAP és az Allianz mellett a befektetőket ígéretes idei eredménnyel kecsegtető Deutsche Telekom adott nagy lendületet. A CAC-40 főként az amerikai olajipari óriások jó eredménye nyomán erősödő TotalFinaElf, illetve az erőteljes eredménynövekedésről beszámoló Vivendi Universal drágulása nyomán zárt magasabban.
Ádám Viktor, 2001. április 24. kedd, 20:02
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK