A nyugat-európai piacokhoz hasonlóan várakozó állásponton, de azért inkább bizakodnak a magyar értékpapírpiac szereplői is. A vételi oldal erejének köszönhetően megállt  a Mol esése, a tegnapi záróárát már 0,3 százalékkal meghaladja a rézsvények ára. Tíz órakor 17 250 forinton születtek kötések, ellenben a múlt péntek óta emelkedőben levő Magyar Telekom menetelése megállt és 383 forinton forogtak a papírok. Az OTP árfolyama kicsit emelkedett, 4074 forinton cseréltek gazdát a részvények, melyek így 0,1 százalékkal drágábbak az előzőnapi záróhoz képest, míg a hétfőn elég jelentős esést elszenvedett Richter papírjai már 35 700 forinton álltak, ami 0,3 százalékos emelkedést jelent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!