Európával együtt esik Budapest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1,1 százalékos mínuszban állt dél előtt néhány perccel.
Napi.hu, 2015. május 12. kedd, 11:50
Fotó: Reuters

A vezető részvények mind veszteségben álltak. Az élen az OTP és a Richter volt 1,2 százalékos mínusszal, a banki részvények árfolyama 5888, a gyógyszeripari papírok árfolyama 4458 forinton állt. A Mol 1 százalékkal járt az előző napi záróértéke alatt, ami 15 200 forintos részvényárfolyamot jelent. A Magyar Telekom 1 százalékkal esett, részvényei 415 forinton forogtak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK