Az euró/forint keresztárfolyama a pénteki zárószinthez képest 0,6 százalékkal került lejjebb, s a forint ugyanilyen mértékben tudott erősödni a dollárral szemben is. A zöldhasúért délután egy órakor 191,80 forintot kértek a devizapiacon, míg az euró valamivel 275 forint alatt forgott. A hazai deviza erősödését segítette a dollár euróval szembeni leértékelődése - az euró/dollár kurzusa 0,2 százalékkal került feljebb a pénteki zárószintekről, elveszítve utoljára három hónapja meghódított állásait. A közös európai deviza és a zöldhasú keresztárfolyama délután egy órakor 1,4340-en állt, ám ennél magasabb szinten, 1,4360-on is megfordult késő délelőtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!