Év végig kapott haladékot a Duna House

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) ismét meghosszabbította, június 30-a helyett december 31-re módosította a Duna House Holding Nyrt. tőzsdei kereskedésének megkezdése iránti kérelem benyújtására vonatkozó határidőt - olvasható a BÉT honlapján.
MTI, 2016. június 22. szerda, 17:46
Fotó: Napi.hu

A szerdán közzétett határozat szerint a döntés - az ingatlanközvetítő határidő meghosszabbítására vonatkozó kérelmében található - különös méltánylást érdemlő körülmények figyelembevételével született.

A társaság törzsrészvényei 2015. október 28-án kerültek fel a BÉT terméklistájára, ám egyelőre nem kereskednek velük. A részvények nyilvános értékesítése tavaly november elején kezdődött, a társaság azonban az értékesítés felfüggesztését kérte. Korábbi tájékoztatás szerint ennek indoka, hogy a részvényértékesítés időszaka alatt olyan törvényjavaslatot nyújtottak be az Országgyűlésnek, amely a kibocsátó egyik üzleti szegmensének - a hitelközvetítésnek - a teljesítményét befolyásolhatja.

Idén januári döntés szerint a Duna House június 30-ig kapott haladékot, ezt a döntést írta felül most a BÉT.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK