A Swiss Re, az Axa és az Aegon egymást próbálták túlszárnyalni, hogy kinek a papírja zuhan nagyobbat, de az ő 3-5 százalék körüli teljesítményüket is messze túlszárnyalta a francia Alstom 8,7 százalékos bukásával. A FTSE Eurotop 300 index délelőtt két százalékos minuszban volt és idén még nem járt a maihoz hasonló mélyen. A DJ Euro Stoxx 50 szintén két százalékot esett, itt egy tavaly novemberi mínusz-rekordot sikerült megdönteni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!