Éves csúcson az OTP!

A tegnapi jelentős amerikai emelkedés érezteti hatását a BUdapesti Értéktőzsdén is.
NAPI, 2011. április 27. szerda, 09:21
Fotó:


A BUX index 20 perccel a nyitás után fél százalékkal emelkedik, 24 290 ponton jár. A piac motorja ma is az OTP, a bankpapírok új éves csúcsra jutottak, 6430 forinton is jártak már a részvények, ez több, mint egy százalékos emelkedésnek felel meg. A Mol fél százalékkal ugrott, 24 673 forintra, a Magyar Telekom egy forinttal 608 forintra csúszott vissza.

A Richter szenved, a gyógyszerrészvény 37 815 forinton stagnál, az Egis 19 600 forinton teszi ugyanezt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK