Az euróval szemben a dollár 1,0734-ig erősödött, ami több mint 12 éves csúcsot jelent, azaz a devizapár 2003 januárja óta nem járt ilyen szinten. Ennek nyomán forint 13 éves rekordszintre gyengült a dollárral szemben, a kora délelőtti órákban egy dollárért 284,45 forintot is elkértek - az árfolyam fél 11 körül már szintén e szint közelében mozgott. Eközben az eurót 305,12 forinton, a svájci frankot 285,47 forinton jegyezték, ezek a szintek nagyjából a hétfő késő délutáni szintnek felelnek meg.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!