Exportálná dobozait a Hybridbox

A magyar televíziós szolgáltató hybrid set-top box eszközére a Jersey Telecom vetett szemet.
NAPI, 2011. április 19. kedd, 07:59
Fotó:

A Hybridbox Nyrt. száz százalékos tulajdonában álló HomeSys Media Kft. együttműködési szándéknyilatkozatot kötött a Jersey Telecom Limited (at No. 1 The Forum, Grenville Street, St Helier, Jersey, JE4 8PB) társasággal, melynek célja, a Jersey Telecom hálózatán a hybrid televíziózást megteremtő technológia és a HybridBox eszköz (hybrid set-top-box) műszaki tesztelése. A tesztek várhatóan 2011. augusztus 31-én fejeződnek be.

A felek megegyeztek, hogy a Hybridbox piaci bevezetésének lehetőségét és a hybrid szolgáltatások tartalmát a tesztelési időszak végéig egyeztetik - áll a társaság közleményében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK