Ez a hozam is zuhant

Az Államadósság Kezelő Központ mai aukcióján több mint kétszeres túljegyzés mellett zuhant a mélybe a tizenkét hónapos DKJ átlaghozama.
Kummer Krisztián, 2004. november 18. csütörtök, 12:42
Fotó:

Az ÁKK mai aukcióján az elfogadott hozamok 9,10 és 9,22 százalék között szóródtak. A kialakult 9,19 százalékos átlaghozam 6 bázisponttal maradt el a tegnapi benchmarktól, a két héttel ezelőtti aukción tapasztaltat azonban 66 bázisponttal múlta alul. A 25 milliárd forintnyi papírra 58 milliárd forintnyi ajánlat érkezett, a 149 ajánlatból az ÁKK 95-t fogadott el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK