Negyven perccel a nyitás után 0,65 százalékos pluszban tartózkodott a Budapesti Értéktőzsde, az erősödésből mindegyik blue chip kivette a részét: a Mol és a Richter 0,5, a Magyar Telekom 0,9, míg az OTP kereken 1 százalékos pluszban állt ekkor.

A forgalmat tekintve az OTP vezet 2 milliárd feletti eredménnyel, Richter 125 milliója a második helyre volt elég, míg a Mol részvényeivel 112 millió forint értékben kereskedtek eddig.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!