Ez még korrekciónak is kevés volt Amerikában

Enyhe csökkenés után stagnálásba, majd emelkedésbe váltottak az amerikai részvényindexek nyitás után.
NAPI, 2010. november 9. kedd, 16:07
Fotó:

Az S&P 500-as index egyelőre visszatesztelni sem hajlandó a múlt heti nagy emelkedésben átvitt ellenállási szinteket, s ugyanez mondható el a Nasdaq Composite-ról és a Dow Jones Industrialról. Az S&P 500 fél órával a keddi nyitást követően 2 pontot emelkedik, 1226 pontig, a Dow Jones Industrial 5 ponttal került feljebb 11 411 pontra, a Nasdaq Composite 6 ponttal került feljebb 2586 pontra. Az euró előző napokon bemutatott gyengélkedése egyelőre elmúlt, ma erősödik a dollárral szemben, 1,391 körül jár a keresztárfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK