Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A délelőtti legfelsőbb bírósági, brexittel kapcsolatos bírósági döntést követően a devizapiacon csak mérsékelt elmozdulást lehetett látni, a dollárral szemben a brit deviza 0,6, az euróval szemben 0,3 százalékkal gyengült.

Az euró a délelőtt folyamán 309,87 forintig erősödött, a brexit-döntést követően kicsit gyengült, de még ezzel együtt is alacsonyabb szinteken mozgott, mint hétfő délután. Háromnegyed 12 körül 310,16 forintot ért a közös európai deviza.

A dollárral szemben gyengült a magyar deviza, délelőtt 288,16 és 289,14 forintos sávban mozgott, dél előtt nem sokkal 288,88 forint körül mozgott az árfolyam.

A svájci frankkal szemben még reggel erősödött a forint, délelőtt 10 óra körül 288,63-ig ment el az árfolyam, ahonnan a brexit-döntést követően 289,54 forintig gyengült. Dél előtt néhány perccel 288,71 forint körül járt a devizapár kurzusa.

A dollár a délelőtt folyamán folyamatosan erősödött az euróval szemben, dél előtt néhány perccel 1,0733 dollárnál járt az euróárfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!