Ez történt a forinttal az éjszaka

Stagnált pénteken reggel a forint az euróval és a frankkal szemben csütörtök estéhez képest a bankközi devizapiacon.
MTI, 2011. december 16. péntek, 07:46
Fotó: Napi.hu

Pénteken reggel egy euróért 301,10 forintot adtak a csütörtök esti 301,19 forint után.

A svájci frank 246,27 forintot ért az előző esti 246,34 forintot követően. A dollárt 231,13 forinton jegyezték a csütörtöki 231,45 forint után.

Elemzők szerint a forintot pénteken a novemberi lengyel inflációs és foglalkoztatási adat befolyásolhatja, továbbá az amerikai havi inflációs szám. Az adatokat kora délután ismertetik. Jelentős árfolyam elmozdulásra azonban szakérők nem számítanak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK