Se itthon, se külföldön nem történt semmilyen piacmozgató esemény, így a magyar deviza is alig mozgott - mondta érdeklődésünkre Kolba Miklós, az ING Bank devizaüzletágának vezetője. A nap folyamán így is mintegy egy forintot esett az árfolyam az euróval szemben, így délután öt órakor 303,8 jegyezték a forintot.

Mivel a következő napokban sem várható semmilyen olyan esemény, ami érdemben befolyásolná az árfolyamot, ezért a szakember szerint várhatóan ezen nagyjából a jelenlegi szinten ragad a forint.

Ekkor tehát egy dollár 222,3, egy font 375,3, egy svájci frank 248,5, míg a japán jen 2,1908 forintot ért.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!